Poštovani,

Sindikat doktora medicine Crne Gore, sprovodi projekat čiji je cilj unaprjeđenje procesa dodjele specijalizacija kroz izmjene “Pravilnika o kriterijumima i postupku za odobravanje specijalizacija i pravima i obavezama kandidata kojima je odobrena specijalizacija prema zdravstvenoj ustanovi”.

Naime, u više navrata do sad, SDMCG dobio je prijave od kolega da je objektivnost procesa dodjele specijalizacija narušena zloupotrebama intervjua koji prolaze kandidati u postupku dodjele specijalizacija. S tim u vezi, molimo Vas da svojim učešćem u anonimnoj anketi podijelite sa nama Vaše iskustvo i stavove kako biste nam pomogli da prepoznamo slabe tačke u procesu ocjenjivanja kandidata, spriječili zloupotrebe i doprinijeli objektivnoj i fer dodjeli specijalizacija.  

Klikom na sljedeći link možete pristupiti anonimnoj anketi. 

https://rb.gy/1tv2mf

Hvala na učešću.

0 Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*

Projekat Dijalozi.me – “Servis po mjeri građana”, koji realizuje Sindikat doktora medicine Crne Gore podržan je kroz program „OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika – M’BASE“ koji sprovode Centar za građansko obrazovanje (CGO), Friedrich-Ebert-Stiftung (FES), Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore (CZIP) i Politikon mreža. Projekat finansira Evropska unija, a kofinansira Ministarstvo javne uprave.

Sadržaj ovog sajta isključiva je odgovornost Sindikata doktora medicine Crne Gore i ne odražava nužno stavove CGO-a, Evropske unije ili Ministarstva javne uprave.

©2024 dijalozi.me

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account