Četvrti po redu intervju iz serijala razgovora sa uticajnim ličnostima drugačiji je od prethodnih. Podstaknut je jednom stalnom dilemom.

👉 Kako zdravstveni sistem, uprkos nedostatku dobrog, planskog upravljanja, uprkos svim zloupotrebama i problemima, se ne uruši već nastavlja da funkcioniše držeći svoja vrata otvorena za one kojima je potreban

👉 Kako se sprovode “reforme” u zdravstvu

👉 Koje su opasnosti stvaranja Kliničko-bolničkih centara u Beranama i Kotoru

👉Koliko vremena je potrebno da se izgradi jedna klinika, a koliko da se sve uruši

👉 O razvojnom putu kardiohirurgije u Crnoj Gori i njenoj budućnosti

Govorili smo sa izuzetnim čovjekom i ljekarom, kardiohirurgom dr Aleksandrom Sašom Radovićem

Emitovanje počinje danas u 11h na našem YouTube kanalu, a na RTCG 2 programu ga možete pratiti subotom u 21h

Intervju možete pogledati na linku: https://www.youtube.com/watch?v=fth7yQ2DjCI&ab_channel=Servispomjerigra%C4%91ana

👉 Četvrti razgovor sa uticajnim ličnostima Sindikat doktora medicine Crne Gore pripremio je u sklopu projekta Dijalozi.me- Servis po mjeri građana, a koji je podržan kroz program M’BASE“ koji sprovode Centar za građansko obrazovanje – CGO, Friedrich-Ebert-Stiftung, Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore i Politikon mreža. Projekat finansira Evropska unija u Crnoj Gori, a kofinansira Ministarstvo javne uprave Crne Gore

Sadržaj ovog sajta isključiva je odgovornost Sindikata doktora medicine Crne Gore i ne odražava nužno stavove CGO-a, Evropske unije ili Ministarstva javne uprave.

0 Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*

Projekat Dijalozi.me – “Servis po mjeri građana”, koji realizuje Sindikat doktora medicine Crne Gore podržan je kroz program „OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika – M’BASE“ koji sprovode Centar za građansko obrazovanje (CGO), Friedrich-Ebert-Stiftung (FES), Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore (CZIP) i Politikon mreža. Projekat finansira Evropska unija, a kofinansira Ministarstvo javne uprave.

Sadržaj ovog sajta isključiva je odgovornost Sindikata doktora medicine Crne Gore i ne odražava nužno stavove CGO-a, Evropske unije ili Ministarstva javne uprave.

©2024 dijalozi.me

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account