#15153
Sancro
Guest

Što se tiče čekanja pregleda,nekad manje ili više. Uglavnom je potrebno imati vezu ili znati nekog u KCCG da bi se pregled obavio ranije. Sticajem okolnosti ja mogu ranije doći na pregled ali to ne koristim često i ne zloupotrebljam. Posmatrajući druge ljude mogu zaključiti da generalno zdravstvene usluge koje treba građanstvo da dobije od ljekara specijalista ili subspecijalista je u cilju da ih primoraju da odu u privatne ordinacije ili ako nemaju novac,da se mole da ne odu na onaj svijet dok ne dođu na pregled.

 

Projekat Dijalozi.me – “Servis po mjeri građana”, koji realizuje Sindikat doktora medicine Crne Gore podržan je kroz program „OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika – M’BASE“ koji sprovode Centar za građansko obrazovanje (CGO), Friedrich-Ebert-Stiftung (FES), Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore (CZIP) i Politikon mreža. Projekat finansira Evropska unija, a kofinansira Ministarstvo javne uprave.

Sadržaj ovog sajta isključiva je odgovornost Sindikata doktora medicine Crne Gore i ne odražava nužno stavove CGO-a, Evropske unije ili Ministarstva javne uprave.

©2024 dijalozi.me

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account