#15157
Jovana
Guest

Zakazati termin kod reumatologa je postalo gotovo nemoguće, bez obzira na dužinu čekanja… Izabrani doktor najčešće uopšte ne može da pronađe u sistemu termin koji bi mogao da zakaže za pacijenta. Jednom mjesečno se učine dostupnim par “dodatnih” termina ali da biste došli do njih treba da imate vrlo posvećenog izabranog doktora koji će vas imati na umu i konstantno pratiti kad će termini da se oslobode (što je uz veliki broj pacijenata koje ima svaki izabrani dr vrlo teško za očekivati i ostvariti)… Čekanje na termine za pregled kod reumatologa je sigirno jedno od najdužih u KBC-u, ako ne i najduže.

Projekat Dijalozi.me – “Servis po mjeri građana”, koji realizuje Sindikat doktora medicine Crne Gore podržan je kroz program „OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika – M’BASE“ koji sprovode Centar za građansko obrazovanje (CGO), Friedrich-Ebert-Stiftung (FES), Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore (CZIP) i Politikon mreža. Projekat finansira Evropska unija, a kofinansira Ministarstvo javne uprave.

Sadržaj ovog sajta isključiva je odgovornost Sindikata doktora medicine Crne Gore i ne odražava nužno stavove CGO-a, Evropske unije ili Ministarstva javne uprave.

©2024 dijalozi.me

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account