#15251
Valentina
Guest

<p style=”text-align: center;”>Primarni nivo: Povećati broj laboranata koji uzimaju krv jer se stvaraju redovi i nepotrebno čekanje. Na šalterima je mnogo sestara, dovoljna je jedna koja će samo to raditi.</p>
Sekundarni nivo: u Podgorici ga nema, a potreban je više od svega!

 

Tercijarni nivo: Sređene sobe i toaleti, ljubazne sestre, doktora je jako malo koji se baš posvete poslu. Npr. ortopedija, pacijenti samo čekaju Adžića, kod drugih neće…pitamo se zašto? Malo više SAVREMENE edukacije na našoj teritoriji kako bi se smanjili bespotrebni troškovi.

Urgentni je blagi užas! Tamo ništa nije urgentno sem se ulazi preko reda.

Onkologija da obezbijedi besplatnog psihologa za pacijente koji trebaju podršku, a tamo je svi oni trebaju!

 

Projekat Dijalozi.me – “Servis po mjeri građana”, koji realizuje Sindikat doktora medicine Crne Gore podržan je kroz program „OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika – M’BASE“ koji sprovode Centar za građansko obrazovanje (CGO), Friedrich-Ebert-Stiftung (FES), Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore (CZIP) i Politikon mreža. Projekat finansira Evropska unija, a kofinansira Ministarstvo javne uprave.

Sadržaj ovog sajta isključiva je odgovornost Sindikata doktora medicine Crne Gore i ne odražava nužno stavove CGO-a, Evropske unije ili Ministarstva javne uprave.

©2024 dijalozi.me

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account