#15258
Bojana
Guest

Smatram da je najneophodnija u našem zdravstvenom sistemu dobra organizacija istog. Svaki dobar domaćin zna da se efekti nedostatnih resursa bilo koje kategorije (ljudski, materijalni, tehničko-tehnološki itd.) mogu prevazići ili barem umanjiti samo najboljom mogućom organizacijom postojećih. To kod nas nikako nije slučaj. Nemanje nacionalnih protokola i smjernica je poražavajuće i sramotno i gdje god to da kažete gledaju vas kao bića niže sorte.

Trebalo bi konačno zažmuriti na jedno oko pa na određene pozicije postaviti sposobne umjesto podobnih, kad ih već nemamo da su “2u1”.

Projekat Dijalozi.me – “Servis po mjeri građana”, koji realizuje Sindikat doktora medicine Crne Gore podržan je kroz program „OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika – M’BASE“ koji sprovode Centar za građansko obrazovanje (CGO), Friedrich-Ebert-Stiftung (FES), Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore (CZIP) i Politikon mreža. Projekat finansira Evropska unija, a kofinansira Ministarstvo javne uprave.

Sadržaj ovog sajta isključiva je odgovornost Sindikata doktora medicine Crne Gore i ne odražava nužno stavove CGO-a, Evropske unije ili Ministarstva javne uprave.

©2024 dijalozi.me

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account