• This topic is empty.
 • Author
  Posts
  • #15121 Odgovori
   Julija
   Guest

   Zakazala sam u ” Natal” klinici na vrijeme svoj ultrazvuk grudi, štitne žlijezde i abdomena. U pitanju je redovna provjera nakon postupka vantjelesne oplodnje. U KBCu su mi taj isti pregled zakazali za sledeću godinu, naravno svako normalan a srećom ima mogućnost odlučiće se za privatan pregled kod najboljeg doktora/ice. Doktorka Bogranović iz Beograda okarakterisana je kao dobar stručnjak i pregled kod nje prijatan je, detaljan i zaslužuje pohvalu.

   Što je problem, došla sam iz Nikšića i čekala pola sata. Da je riječ o državnoj ustanovi ne bih se čudila jer je čekanje neminovno od kad znam za sebe. U ovom slučaju pregled plačamo i za taj novac očekujem minimum odgovornosti i profesionalnosti. Ne želim, ne trebam i na kraju ne smijem da čekam. Da u takvim situacijama barem imamo razumijevanja od strane osoblja u vidu izvinjenja pa čak i nekog popusta, ne i to je izostalo. Ostaje na kraju da izvadite 160€ i čekate kad će vas prozvati identično kao u državnim ustanovama.

Odgovori na: Čekanje
Tvoji podaci:
Projekat Dijalozi.me – “Servis po mjeri građana”, koji realizuje Sindikat doktora medicine Crne Gore podržan je kroz program „OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika – M’BASE“ koji sprovode Centar za građansko obrazovanje (CGO), Friedrich-Ebert-Stiftung (FES), Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore (CZIP) i Politikon mreža. Projekat finansira Evropska unija, a kofinansira Ministarstvo javne uprave.

Sadržaj ovog sajta isključiva je odgovornost Sindikata doktora medicine Crne Gore i ne odražava nužno stavove CGO-a, Evropske unije ili Ministarstva javne uprave.

©2024 dijalozi.me

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account