• This topic has 3 replies, 1 voice, and was last updated , 1 sedmica by Milojka.
Prikazano 3 odgovora
 • Author
  Posts
  • #15271 Odgovori
   sdmcg
   Keymaster

   Da li naš zdravstveni sistem odgovara Vašim potrebama?

  • #15272 Odgovori
   Mila
   Guest

   Zdravstveni sistem mora uvesti velike promjene prvenstveno najteže kategorije osobe sa invaliditetom nemaju protokol u liječenju .Mora se obezbijediti lakši pristup liječenju takvih osoba nije dovoljno imati samo karticu pristupačnosti ako osobu treba prvo u hitnoj službi a zatim u UC da bi dobila pomoć

   Tim osobama treba obezbijediti patronažni tim sa ljekarom opšte prakse a po potrebi i specijalistima da dobiju pomoć na što lakši način 😔 .

  • #15274 Odgovori
   Valentina
   Guest

   Evo primjer drermatologa nemamo kasvetnog. Urbazone propisuju nemilice, a znamo odlično kako se doziraju.

   Prinuđeni smo da se liječimo privatno. Moj savjet je da sve ljekare koji gostuju u Natal, pozovete i sa njima dogovorite saradnju. Plaćaćemo prije državnoj klinici nego privatniku.

   Dr Mijuškobić Željko je klasa za ove naše dermatologe.

    

  • #15319 Odgovori
   Milojka
   Guest

   Naš zdravstveni sistem ne može da odgovori na potrebe pacijenata, uključujući i mene! Pod pretpostavkom da je organizacija posla uređena, od ID do specijalista i subspecijalista (na svim nivoima), što nije, ni tada pacijenti ne bi mogli na vakat doći do dijagnoza, kada su pojedina oboljenja u pitanju. Zbog dugog čekanja na dijagnostiku, prinuđeni smo pomoć tražiti u PZU, koje raspolažu i dijagnostičkim aparatima i odgovarajućim kadrovima….

Prikazano 3 odgovora
Odgovori na: Da li naš zdravstveni sistem odgovara Vašim potrebama?
Tvoji podaci:
Projekat Dijalozi.me – “Servis po mjeri građana”, koji realizuje Sindikat doktora medicine Crne Gore podržan je kroz program „OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika – M’BASE“ koji sprovode Centar za građansko obrazovanje (CGO), Friedrich-Ebert-Stiftung (FES), Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore (CZIP) i Politikon mreža. Projekat finansira Evropska unija, a kofinansira Ministarstvo javne uprave.

Sadržaj ovog sajta isključiva je odgovornost Sindikata doktora medicine Crne Gore i ne odražava nužno stavove CGO-a, Evropske unije ili Ministarstva javne uprave.

©2024 dijalozi.me

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account