• This topic is empty.
 • Author
  Posts
  • #15242 Odgovori
   Danijela
   Guest

   Dobar dan,

   osnovni problem(pored brojnih) po meni,posto zivim na primorju je nedostatak jedne  nove bolnice sa savremenom aparaturom i uslovima u Tivtu recimo.Zasto moramo ici po drugih opstina a pri tom te iste postojece bolnice su blago receno u raspadu sistema?

   Eto mozda jedna tema za ubuduce: “Izgraditi novu savremenu bolnicu”koja ce biti svima dostupna.

   Tivat je postao grad na mnogo vecem nivou sa puno domacih i stranih pridoslica.Blizu je i novljanima,kotoranima i budvanima.Zasto ne bi jedan od najaktuelnijih primorskih gradova ako ne ne i najaktuelniji,imao jednu savremenu bolnicu.

   Veliki pozdrav.

Odgovori na: Nova bolnica
Tvoji podaci:
Projekat Dijalozi.me – “Servis po mjeri građana”, koji realizuje Sindikat doktora medicine Crne Gore podržan je kroz program „OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika – M’BASE“ koji sprovode Centar za građansko obrazovanje (CGO), Friedrich-Ebert-Stiftung (FES), Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore (CZIP) i Politikon mreža. Projekat finansira Evropska unija, a kofinansira Ministarstvo javne uprave.

Sadržaj ovog sajta isključiva je odgovornost Sindikata doktora medicine Crne Gore i ne odražava nužno stavove CGO-a, Evropske unije ili Ministarstva javne uprave.

©2024 dijalozi.me

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account