0 Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*

U subotu 29.07.2023. godine, u 10:00 biće emitovan prvi od 5 intervjua sa uticajnim ličnostima koje je Sindikat doktora medicine Crne Gore pripremio u sklopu projekta Dijalozi.me - Servis po mjeri građana, a koji je podržan kroz program M’BASE“ koji sprovode Centar za građansko obrazovanje - CGO, Friedrich-Ebert-Stiftung, Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore i Politikon mreža. Projekat finansira Evropska unija u Crnoj Gori, a kofinansira Ministarstvo javne uprave Crne Gore. Naša prva gošća svoj život je posvetila izgradnji boljeg i pravednijeg društva. Svi koji nisu bili u prilici da bliže upoznaju ovu hrabru ženu, moći će da čuju: ❗️o njenim počecima, ❗️o vrsti pritisaka kojima je bila izložena ona i njene kolege iz MANSa i cijeni koju su morali da plate zarad izgradnje boljeg i pravednijeg društva, ❗️o šemama organizovanog kriminala i sprezi sa vlašću, ❗️o nekim starim i nekim novim Vladama, ❗️o političkim promjenama u Crnoj Gori 👉 ali i njenim planovima i željama za budućnost. Izvršna direktorica NVO MANS, ‼️Vanja Ćalović Marković‼️

Projekat Dijalozi.me – “Servis po mjeri građana”, koji realizuje Sindikat doktora medicine Crne Gore podržan je kroz program „OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika – M’BASE“ koji sprovode Centar za građansko obrazovanje (CGO), Friedrich-Ebert-Stiftung (FES), Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore (CZIP) i Politikon mreža. Projekat finansira Evropska unija, a kofinansira Ministarstvo javne uprave.

Sadržaj ovog sajta isključiva je odgovornost Sindikata doktora medicine Crne Gore i ne odražava nužno stavove CGO-a, Evropske unije ili Ministarstva javne uprave.

©2024 dijalozi.me

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account