Samostalni sindikat đačkih i studentskih domova Crne Gore, organizuje za svoje zaposlene, svake godine, Susrete edukativnog karaktera. Prošle godine nijesu održani zbog pandemije.

Teme edikacije su bile iz različitih oblasti  vezane za poboljšanje standarda učenika i studenata koji borave i hrane se u JU Domova učenika i studenata Podgorice, Nikšića, Kotora, Berana i Cetinja.

Ove godine u terminu od 01. do 05. jula 2021 godine, edukacija će biti na temu “Uspostavljanje, održavanje i primjena standarda ISO 22000, u uslovima pandemije COVID 19, odnosno primjena bezbjednosnih mjera u ishrani i smještaju učenika i studenata”.

U saradnji sa Sindikatom doktora medicine Crne Gore, preko Platforme za unapređenje zdravstvenog sistema, održano je predavanje na ovu temu, a predavač je bila dr Slađana Zgradić, epidemiolog SB Risan.

Seminar se održap u JU Doma učenika i studenata u Kotoru.

Samostalni sindikat đačkih i studentskih domova Crne Gore

Marko Kaluđerović, Predsjednik SSĐSDCG

Projekat Dijalozi.me – “Servis po mjeri građana”, koji realizuje Sindikat doktora medicine Crne Gore podržan je kroz program „OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika – M’BASE“ koji sprovode Centar za građansko obrazovanje (CGO), Friedrich-Ebert-Stiftung (FES), Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore (CZIP) i Politikon mreža. Projekat finansira Evropska unija, a kofinansira Ministarstvo javne uprave.

Sadržaj ovog sajta isključiva je odgovornost Sindikata doktora medicine Crne Gore i ne odražava nužno stavove CGO-a, Evropske unije ili Ministarstva javne uprave.

©2024 dijalozi.me

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account