U subotu 26.08.2023. u 10h, na YouTube kanalu Servis po mjeri građana: https://www.youtube.com/watch?v=qgS8aKWaVoI&ab_channel=Servispomjerigra%C4%91ana

‼️Rijetke su prilike da se iz akademske zajednice čuje kritička misao, reakcija na aktuelno stanje u zemlji.

‼️Naš sljedeći gost, na tom polju, je izuzetak. Bio je profesor na Fakultetu za političke nauke u Podgorici do 2013. godine. U misiji stvaranja samosvjesnih mladih ljudi koji preispituju, a ne puko prihvataju nametnute autoritete ili pravac rezonovanja. Borba protiv konformizma, borba za etiku i bolje društvo tada su prepoznati kao problem, a ne kao prednost.

‼️Danas je i dalje vrlo angažovan u javnosti, vrlo zanimljiv sagovornik sa kojim smo govorili o:

👉 krizi u akademskoj zajednici i kako i zašto je napustio FPN
👉 o političkoj kontroli Univerziteta
👉 o politici i moralu u Crnoj Gori ali i svijetu
👉 o trenutnoj političkoj situaciji u zemlji
👉 o reformi političkog sistema, izbornog sistema
👉 o tome što čeka Crnu Goru

‼️prof. Miloš Bešić ‼️ 🎯

Sadržaj ovog sajta isključiva je odgovornost Sindikata doktora medicine Crne Gore i ne odražava nužno stavove CGO-a, Evropske unije ili Ministarstva javne uprave.

0 Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*

Projekat Dijalozi.me – “Servis po mjeri građana”, koji realizuje Sindikat doktora medicine Crne Gore podržan je kroz program „OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika – M’BASE“ koji sprovode Centar za građansko obrazovanje (CGO), Friedrich-Ebert-Stiftung (FES), Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore (CZIP) i Politikon mreža. Projekat finansira Evropska unija, a kofinansira Ministarstvo javne uprave.

Sadržaj ovog sajta isključiva je odgovornost Sindikata doktora medicine Crne Gore i ne odražava nužno stavove CGO-a, Evropske unije ili Ministarstva javne uprave.

©2024 dijalozi.me

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account