Intervju možete pogledati na linku: https://www.youtube.com/watch?v=C_Wv4f051oI&ab_channel=Servispomjerigra%C4%91ana

Danas u 10:00h biće emitovan još jedan iz serijala intervjua sa uticajnim ličnostima koje je Sindikat doktora medicine Crne Gore pripremio u sklopu projekta Dijalozi.me – Servis po mjeri građana, a koji je podržan kroz program M’BASE“ koji sprovode Centar za građansko obrazovanje – CGO, Friedrich-Ebert-Stiftung, Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore i Politikon mreža.

Projekat finansira Evropska unija u Crnoj Gori, a kofinansira Ministarstvo javne uprave Crne Gore.

Razgovarali smo sa još jednom izuzetnom ženom, koja je nesebično svoj život posvetila borbi protiv nasilja, odbrani najranjivijih članova naše zajednice.

‼️ Borba koju je započela gospodja Ljiljana Raičević zajedno sa timom izuzetnih žena, koje su po prvi put u fokus javnosti stavile porodično nasilje, nasilje nad ženama i djecom zaslužuje posebno poštovanje.

❗️ Kako je počela ta borba,

❗️ ko su bili saveznici, a ko je sve bio dio problema,

❗️ ko su žrtve, a ko nasilnici,

❗️ koja je uloga zdravstvenog sistema u otkrivanju i prevenciji ovog problema,

❗️ šta se dešavalo u Crnoj Gori daleko od očiju javnosti,

❗️ šokantne priče o sudbini djece, djevojčica, žena koji su se odvijale ne tako daleko od nas,

govorili smo sa ‼️ Majom Raičević ‼️, izvršnom direktoricom Centra za ženska prava

Sadržaj ovog sajta isključiva je odgovornost Sindikata doktora medicine Crne Gore i ne odražava nužno stavove CGO-a, Evropske unije ili Ministarstva javne uprave.

0 Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*

Projekat Dijalozi.me – “Servis po mjeri građana”, koji realizuje Sindikat doktora medicine Crne Gore podržan je kroz program „OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika – M’BASE“ koji sprovode Centar za građansko obrazovanje (CGO), Friedrich-Ebert-Stiftung (FES), Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore (CZIP) i Politikon mreža. Projekat finansira Evropska unija, a kofinansira Ministarstvo javne uprave.

Sadržaj ovog sajta isključiva je odgovornost Sindikata doktora medicine Crne Gore i ne odražava nužno stavove CGO-a, Evropske unije ili Ministarstva javne uprave.

©2024 dijalozi.me

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account