❗️❗️❗️Pravimo Mapu preporuka ljekara zaposlenih u zdravstvenom sistemu Crne Gore

Poštovani pratioci i korisnici Platforme Dijalozi.me,

Pozivamo Vas da nam putem inboksa ili mailova platforma.sdmcg@gmail.com i sindikatdmcg@gmail.com pošaljete informacije o ljekarima sa kojima ste imali dobro iskustvo prilikom pružanja zdravstvene usluge (imena ljekara i ustanove u kojima su zaposleni). Možete nam poslati više imena iz jedne ili više grana medicine.

Na ovaj način želimo da mapiramo i podijelimo Vaše preporuke odlične ljekarske prakse!

Inicijativa je nastala u sklopu projekta Dijalozi.me- Servis po mjeri gradjana koji je pripremio Sindikat doktora medicine a koji je podržan kroz program M’BASE“ koji sprovode Centar za građansko obrazovanje – CGO, Friedrich-Ebert-Stiftung, Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore i Politikon mreža. Projekat finansira Evropska unija u Crnoj Gori, a kofinansira Ministarstvo javne uprave Crne Gore.

0 Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*

Projekat Dijalozi.me – “Servis po mjeri građana”, koji realizuje Sindikat doktora medicine Crne Gore podržan je kroz program „OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika – M’BASE“ koji sprovode Centar za građansko obrazovanje (CGO), Friedrich-Ebert-Stiftung (FES), Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore (CZIP) i Politikon mreža. Projekat finansira Evropska unija, a kofinansira Ministarstvo javne uprave.

Sadržaj ovog sajta isključiva je odgovornost Sindikata doktora medicine Crne Gore i ne odražava nužno stavove CGO-a, Evropske unije ili Ministarstva javne uprave.

©2024 dijalozi.me

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account